Kuinka tärkeitä hashtagit ovat TikTokissa

Luotu 9 maaliskuu, 2024
tiktok hashtagit

TikTok on valloittanut sosiaalisen median maailman ja vanginnut miljoonia käyttäjiä lyhyillä videoillaan ja luovalla sisällöllään. Sen kasvavan suosion vuoksi on tärkeää, että käyttäjät ymmärtävät hashtagejen roolin TikTokissa. Hashtagit ovat tärkeä osa TikTokin algoritmia, ja ne auttavat käyttäjiä löytämään asiaankuuluvaa sisältöä ja olemaan yhteydessä siihen. Tässä artikkelissa käsittelen hashtagejen merkitystä TikTokissa ja kuinka ne voivat parantaa näkyvyyttäsi ja tavoittavuuttasi alustalla.

Hashtagejen rooli TikTokissa

Hashtagit toimivat tapana luokitella ja järjestää sisältöä TikTokissa. Kun lisäät hashtag-tunnisteen videosi tekstitykseen tai kommentteihin, muut käyttäjät voivat etsiä ja löytää sen. Jos esimerkiksi julkaiset tanssivideon ja lisäät hashtagin #dance, kuka tahansa tätä hashtagia hakeva voi löytää videosi. Hashtagit antavat käyttäjille myös mahdollisuuden seurata tiettyjä aiheita ja trendejä, mikä varmistaa, että he eivät koskaan jää paitsi uusimmista virushaasteista tai -trendeistä.

Lisäksi hashtageilla on ratkaiseva rooli TikTokin algoritmissa. Kun käytät osuvia hashtageja, se lisää mahdollisuuksia, että videosi näkyy "Sinulle"-sivulla, jolla TikTok esittelee sisältöä käyttäjille heidän mieltymyksiensä ja kiinnostuksen kohteidensa perusteella. Siksi hashtagejen strateginen käyttö voi lisätä merkittävästi mahdollisuuksiasi tavoittaa laajempi yleisö ja saada lisää seuraajia.

Hashtagejen käytön edut TikTokissa

Hashtagejen käyttö TikTokissa tarjoaa lukuisia etuja sisällöntuottajille ja yrityksille. Ensinnäkin hashtagit tarjoavat keinon lisätä videosi näkyvyyttä. Käyttämällä suosittuja hashtageja sisältösi on suurempi todennäköisyys, että käyttäjät, jotka etsivät aktiivisesti kyseisiä aiheita tai trendejä, löytävät sen. Tämä lisääntynyt näkyvyys voi lisätä tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja, mikä viime kädessä lisää sitoutumistasi ja seuraajien määrää.

Lisäksi hashtagit auttavat sinua liittymään keskusteluihin ja yhteisöihin TikTokissa. Kun käytät markkinarakokohtaisia hashtageja, voit olla yhteydessä samanhenkisiin henkilöihin, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet. Tämä voi johtaa yhteistyöhön, kumppanuuksiin ja jopa verkostoitumiseen. Hyödyntämällä hashtageja voit liittyä tiettyihin yhteisöihin ja rakentaa sisällöllesi uskollisen fanikunnan.

Lopuksi TikTokin hashtagit antavat sinun pysyä ajan tasalla ja olla ajan tasalla uusimpien trendien kanssa. Seuraamalla trendikkäitä hashtageja voit tunnistaa suosittuja haasteita, tansseja tai meemejä, jotka tällä hetkellä kiertävät alustalla. Näiden trendien sisällyttäminen videoihisi voi lisätä mahdollisuuksiasi levitä ja tavoittaa laajemman yleisön.

Kuinka löytää trendaavia hashtageja TikTokista

Nousussa olevien hashtagejen löytäminen TikTokista on välttämätöntä pysyäksesi ajan tasalla ja maksimoidaksesi tavoittavuuden. Tässä on joitain tehokkaita strategioita suosittujen hashtagejen löytämiseen alustalla:

 1. Tutustu Discover-sivuun: TikTokin Discover-sivu on trendaavan sisällön ja hashtagejen aarreaitta. Selaamalla tätä osiota säännöllisesti voit tunnistaa suosiota saaneet hashtagit ja käyttää niitä videoissasi.
 2. Seuraa vaikuttajia ja sisällöntuottajia: Vaikuttajat ja sisällöntuottajat näyttävät usein tietä suosituissa trendeissä ja hashtageissa. Seuraamalla niitä ja kiinnittämällä huomiota heidän käyttämiinsä hashtageihin voit pysyä kehityksen kärjessä.
 3. Käytä TikTokin hakutoimintoa: TikTokin hakupalkin avulla voit tutkia tiettyihin aiheisiin liittyviä hashtageja. Kirjoita vain avainsana tai lause, ja TikTok näyttää asiaankuuluvat hashtagit, jotka voit sisällyttää videoihisi.
 4. Tutkimus muilla alustoilla: Vaikka TikTok on suosittu alusta trendaaville hashtageille, myös muut sosiaalisen median alustat voivat tarjota arvokkaita oivalluksia. Katso Instagramissa suosittuja hashtageja,
 5. Twitter tai YouTube, koska ne saattavat myös olla trendikkäitä TikTokissa.

Muista, että on erittäin tärkeää käyttää hashtageja, jotka liittyvät sisältöösi ja sopivat omaan markkinarakoon. Satunnaisten tai toisiinsa liittymättömien hashtagejen käyttö voi johtaa irrottautumiseen ja saattaa jopa johtaa sisältösi merkitsemiseen roskapostiksi.

Strategiat hashtagejen tehokkaaseen käyttöön TikTokissa

Hashtagejen tehokas käyttö TikTokissa voi vaikuttaa merkittävästi sisältösi näkyvyyteen ja sitoutumiseen. Tässä on joitain harkittavia strategioita:

 1. Ole täsmällinen: käyttämällä tiettyjä hashtageja, jotka liittyvät sisältöösi, voit kohdistaa haluamasi yleisön. Kokeile esimerkiksi #skincare- tai #makeuptutorial-tunnisteen käyttämisen sijaan käyttäjiä, jotka ovat erityisesti kiinnostuneita näistä aiheista.
 2. Sekoita suosittuja ja kapealla alueella olevia hashtageja: suosittujen ja kapealla sektorilla olevien hashtagejen yhdistelmä voi auttaa sinua löytämään tasapainon laajemman yleisön tavoittamisen ja sitoutuneemman yhteisön luomisen välillä. Suositut hashtagit lisäävät mahdollisuuksiasi tulla löydetyksi, kun taas niche-hashtagit auttavat sinua tavoittamaan kohdeyleisön.
 3. Luo brändättyjä hashtageja: Jos olet yritys tai sisällöntuottaja, harkitse omien brändättyjen hashtagejen luomista. Brändätyt hashtagit voivat auttaa sinua lisäämään bränditietoisuutta, rohkaisemaan käyttäjien luomaa sisältöä ja edistämään yhteisöllisyyttä brändisi ympärillä.
 4. Osallistu hashtag-haasteisiin: TikTok on kuuluisa virushaasteistaan. Hashtag-haasteisiin osallistuminen ei vain lisää mahdollisuuksiasi levitä virukseksi, vaan myös auttaa sinua muodostamaan yhteyden laajempaan TikTok-yhteisöön. Osallistu suosittuihin haasteisiin käyttämällä vastaavia hashtageja ja tuomalla ainutlaatuisen pyöräsi trendiin.

Kuinka monta hashtagia sinun tulee käyttää TikTokissa?

TikTokissa käytettävien hashtagejen määrä riippuu sisällöstäsi ja tavoitteistasi. Vaikka TikTok sallii jopa 100 merkin tekstityksessä, on yleensä suositeltavaa käyttää noin 3–5 hashtagia videota kohden. Liian monien hashtagejen käyttäminen voi saada tekstityksen näyttämään sekavalta ja roskapostilta. Keskity sen sijaan käyttämään osuvia ja kohdistettuja hashtageja, jotka kuvaavat sisältöäsi tarkasti.

Tutkimukset osoittavat, että videot, joissa on 3–5 hashtagia, toimivat yleensä paremmin sitoutumisen ja tavoittavuuden suhteen. On kuitenkin tärkeää kokeilla ja löytää se, mikä sopii parhaiten omalle markkinaraollesi ja yleisöllesi. Seuraa videosi suorituskykyä analysoimalla TikTokin tarjoamaa analytiikkaa ja määrittämään, mitkä hashtagit aktivoivat eniten.

tiktok hashtags 2

Virushashtagit TikTokissa ja niiden vaikutus

TikTokin virushashtagit voivat katapuloida sisältösi valokeilaan ja paljastaa sen suurelle yleisölle. Näiden trendaavien hashtagejen käyttäminen voi vaikuttaa merkittävästi näkyvyytesi ja sitoutumiseesi. On kuitenkin tärkeää huomata, että virushashtag-aallon ratsastaminen vaatii nopeaa ajattelua ja pysymistä ajan tasalla uusimpien trendien kanssa. Virushashtagin lisääminen sisältöösi voi lisätä mahdollisuuksiasi näkyä Sinulle-sivulla ja levitä itsellesi.

Kun käytät viraalisia hashtageja, on erittäin tärkeää saada ainutlaatuinen pyöräsi trendiin erottuaksesi joukosta. Oman luovuutesi ja persoonallisuutesi lisääminen trendiin auttaa sinua kiinnittämään käyttäjien huomion ja lisäämään mahdollisuuksiasi saada seuraajia ja sitoutumista.

Hyödynnä trendaavia hashtageja TikTokissa tänään

Ota huomioon seuraavat vinkit, jotta saat kaiken irti TikTokin trendaavista hashtageista:

 1. Toimi nopeasti: TikTokin trendit tulevat ja menevät nopeasti. Jotta voit hyötyä trendaavasta hashtagista, sinun on toimittava nopeasti ja luotava trendin mukaista sisältöä mahdollisimman pian.
 2. Pysy autenttisena: Vaikka on tärkeää hypätä trendaaviin hashtageihin, on yhtä tärkeää pysyä uskollisena brändillesi ja aitoudellesi. Luo sisältöä, joka resonoi kohdeyleisösi ja sisällytä samalla trendaava hashtag saumattomasti.
 3. Lisää arvoa: Älä käytä trendikkäitä hashtageja vain sen vuoksi. Tarjoa arvoa yleisöllesi viihdyttävän, informatiivisen tai inspiroivan sisällön avulla. Lisäämällä arvoa lisäät käyttäjien mahdollisuuksia tutustua sisältöösi ja seurata tiliäsi.
 4. Seuraa trendejä ja osallistu: Pysy aktiivisena TikTokissa ja seuraa uusimpia trendejä. Pidä yhteyttä muiden sisällöntuottajien kanssa käyttämällä samaa hashtagia tykkäämällä, kommentoimalla ja tekemällä yhteistyötä. Tämä auttaa sinua luomaan yhteyksiä ja lisäämään näkyvyyttäsi TikTok-yhteisössä.

Johtopäätös: hashtagejen merkitys TikTokissa

Yhteenvetona voidaan todeta, että hashtageilla on ratkaiseva rooli tavoittavuuden ja näkyvyyden laajentamisessa TikTokissa. Käyttämällä osuvia ja kohdistettuja hashtageja voit lisätä mahdollisuuksiasi näkyä Sinulle-sivulla, tavoittaa laajemman yleisön ja saada lisää seuraajia. Hashtagit auttavat sinua luokittelemaan sisältösi, liittymään keskusteluihin ja yhteisöihin ja pysymään ajan tasalla uusimmista trendeistä.

Jotta saat kaiken irti TikTokin hashtageista, muista olla strateginen, aito ja luova. Käytä suosittuja ja erikoisia hashtageja, osallistu trendikkäisiin haasteisiin ja seuraa alustaa uusimpien trendien varalta. Hyödyntämällä hashtagejen voimaa voit vapauttaa TikTokin täyden potentiaalin ja saavuttaa sisältötavoitteesi.

Jos haluat käyttää hashtageja TikTokissa, sisällytä ne videosi kuvateksiin ennen sen julkaisemista. Voit myös lisätä hashtageja omien tai muiden videoiden kommentteihin lisätäksesi näkyvyyttä. Napsauttamalla hashtagia siirryt sivulle, jolla on kaikki videot, jotka on merkitty kyseisellä hashtagilla

Trendaavat hashtagit TikTokissa ovat suosittuja tunnisteita, joita TikTok-yhteisö käyttää laajalti ja ottaa niihin aktiivisesti yhteyttä. Nämä hashtagit kuvastavat usein ajankohtaisia haasteita, meemejä tai aiheita, jotka saavat huomiota alustalla. Nousussa olevien hashtagejen käyttäminen voi parantaa sisältösi löydettävyyttä

TikTokin avulla käyttäjät voivat sisällyttää kuvatekstiin jopa 100 merkkiä, joten voit käyttää niin monta hashtagea kuin haluat tämän rajan sisällä. Yleensä on kuitenkin suositeltavaa käyttää sisältöösi liittyvien suosittujen, markkinaraon ja tuotemerkkien hashtageja. Erilaisten hashtage-määrien kokeileminen ja niiden vaikutuksen analysoiminen videosi tehokkuuteen voi auttaa määrittämään sisällöllesi optimaalisen määrän