Kuinka pitää nauhasi Snapchatissa: Kattava opas

Luotu 27 syyskuu, 2024
putki

Snapchat-sarjat ovat yksi alustan tarjoamista kiinnostavimmista ominaisuuksista, jotka pitävät käyttäjät yhteydessä ja rohkaisevat päivittäiseen vuorovaikutukseen. Sarja, joka tunnetaan myös nimellä "Snapstreak", alkaa, kun kaksi ystävää lähettää toisilleen snap-viestin (ei chat-viestin) 24 tunnin sisällä kolmena peräkkäisenä päivänä. Tämän jälkeen ystävän nimen viereen ilmestyy liekki-emoji, joka tarkoittaa sarjan alkua. Niin kauan kuin molemmat osapuolet jatkavat snapsien lähettämistä joka päivä, sarja jatkuu ja liekki-emojin vieressä oleva numero kasvaa osoittaen kuinka kauan sarja on kestänyt. Raidat eivät tarkoita vain päivittäisten snapsien pysymistä. Ne luovat onnistumisen ja uskollisuuden tunteen ystävien välille, tehden siitä yhden Snapchatin koukuttavaimmista ominaisuuksista. Monet käyttäjät ovat ylpeitä pitkistä sarjoista, ja yhden katkaiseminen voi tuntua merkittävältä tappiolta. Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää, jotta voit ylläpitää putkia ja saada kaikki irti tästä hauskasta Snapchatin ominaisuudesta.

Mitä ovat Snapchat Streakit?

Snapchat-viivat, jotka tunnetaan myös nimellä "Snapstreak", ovat esitys kahden käyttäjän välisestä johdonmukaisesta vuorovaikutuksesta. Sarja alkaa, kun sinä ja ystäväsi nappaatte toisianne (kuvia tai videoita) 24 tunnin välein kolmena peräkkäisenä päivänä. Tavoitteena on pitää sarja käynnissä vaihtamalla snapeja päivittäin, ja liekki-emojin vieressä oleva numero kertoo kuinka monta päivää sarja on ollut aktiivinen. On tärkeää huomata, että chatit, videopuhelut ja ryhmäsnapsit eivät oteta huomioon jaksojen ylläpitämisessä.

Miksi Snapchat Streakit ovat tärkeitä?

Viivoista on tullut tärkeä osa sosiaalista vuorovaikutusta Snapchatissa. Monille käyttäjille ne symboloivat johdonmukaista yhteyttä ystäviin. Ne eivät ole vain hauska ominaisuus, vaan myös heijastus henkilökohtaisesta sitoutumisesta, uskollisuudesta ja usein ystävien välisestä kilpailusta pisimpien sarjojen ylläpitämisestä. Lisäksi juovat antavat käyttäjille syyn avata sovellus päivittäin, mikä lisää vuorovaikutusta alustan kanssa. Jotkut käyttäjät jopa asettavat henkilökohtaisia ennätyksiä pisimmistä putkista, jotka voivat ulottua tuhansiin päiviin.

Kuinka ylläpitää Snapchat-putkiasi

Jos haluat säilyttää sarjan, sinun on lähetettävä snap ystävällesi, ja hänen on lähetettävä yksi takaisin 24 tunnin kuluessa. Tämä saattaa tuntua helpolta, mutta elämä voi olla kiireistä ja se on helppo unohtaa. Välttääkseen sarjan katkeamisen monet käyttäjät asettavat muistutuksia tai määrittävät kellonajat snapsien lähettämistä varten. Lisäksi, jos olet huolissasi siitä, että sarja saattaa päättyä, Snapchat näyttää ajastimen (tiimalasi-emoji) ystäväsi nimen vieressä, kun 24 tunnin ikkuna on melkein täynnä, muistuttaen sinua napsauttamaan ystäväsi ennen kuin on liian myöhäistä.

Mitä tapahtuu, kun häviät sarjan?

Snapchat-sarjan menettäminen voi olla turhauttava kokemus, etenkin käyttäjille, jotka ovat ylläpitäneet sitä pitkään. Jos kumpikaan osapuoli ei pysty lähettämään pikaviestiä 24 tunnin aikana, putki päättyy ja liekki-emoji katoaa. Valitettavasti putkia ei voi saada takaisin, kun se on menetetty. Jos sarja kuitenkin päättyi teknisen vian vuoksi, käyttäjät voivat ottaa yhteyttä Snapchat-tukeen, ja joissain tapauksissa he voivat palauttaa sarjan. Mutta tätä ei taata.

Johtopäätös

Snapchat-putkista on kehittynyt enemmän kuin pelkkä hauska ominaisuus – ne ovat tapa pysyä yhteydessä ystäviin ja rakentaa kestäviä sosiaalisia yhteyksiä alustalla. Ymmärtämällä johdonmukaisuuden tärkeyden ja noudattamalla muutamaa yksinkertaista vinkkiä voit säilyttää raitojasi niin kauan kuin haluat. Vaikka sarjan menettäminen voi tuntua takaiskulta, kokemus itsessään rohkaisee lisää vuorovaikutusta ja sitoutumista, mitä Snapchat pyrkii edistämään. Olitpa vasta aloittamassa tai ylläpitämässä sarjaa satojen päivien ajan, sarjat ovat hauska tapa pysyä aktiivisena ja yhteydessä Snapchatissa.

putki

Jos joku unohtaa lähettää napsautuksen 24 tunnin aikana, putki katkeaa ja liekki-emoji katoaa. Et voi palauttaa sarjaa, ellet ota yhteyttä Snapchat-tukeen, ja vain joissakin tapauksissa he palauttavat sen.

Varmistaaksesi, että et unohda lähettää napsautusta, voit käyttää raitojen emoji-ilmaisinta ja asettaa päivittäisiä muistutuksia. Snapchat näyttää myös tiimalasi-emojin, kun sarja on päättymässä, muistuttaen sinua lähettämään snap ennen kuin aika loppuu.

Ei, vain kahden käyttäjän väliset snapsit (kuvat tai videot) huomioidaan sarjan ylläpitämisessä. Chatit, videopuhelut ja ryhmäsnapsit eivät auta pitämään sarjaa hengissä.