Eniten seurattuja tiktok-tilejä

Luotu 7 maaliskuu, 2024
Tiktokin käyttäjät

TikTok, videoiden jakamisen sosiaalisen median jättiläinen, hallitsee edelleen digitaalista maisemaa, ja sillä on yli miljardi aktiivista käyttäjää maailmanlaajuisesti. Alustan raju maine johtuu sen ainutlaatuisesta yhdistelmästä käyttäjien luomaa sisältöä, virustrendejä ja erittäin personoitua algoritmia, joka sitoo käyttäjiä tuntikausia. Tässä artikkelissa perehdymme vuoden 2024 seuratuimpiin TikTok-tileihin, paljastamme niiden menestyksen salaisuudet ja tutkimme sisältövalikoimaa, joka on nostanut nämä tekijät maailmanlaajuiseen tähteeseen.

1. Khabane Lame (@khaby.lame)

Khabane Lame on listamme kärjessä huikealla, yli 161 miljoonalla seuraajamäärällä. Tämä senegalilaissyntyinen italialainen sisällöntuottaja, joka tunnetaan laajalti TikTok-kahvastaan @khaby.lame, nousi kuuluisuuteen sanattomista, mutta kuitenkin naurettavan tehokkaista liian monimutkaisten "life-hack" -videoiden poistamisesta. Lamen raju nousu TikTokin kärkisijoille sai alkunsa hänen vaatimattomasta, jokamiehen vetovoimasta ja hänen taitostaan pilkata elämän järjettömyyksiä surkealla ilmeellä.

2. Charli D'Amelio (@charlidamelio)

Lamen perässä on edellinen tittelinhaltija Charli D'Amelio, jolla on yli 152 miljoonaa seuraajaa. TikTokin kuningattarena tunnetun D'Amelion tanssitaito yhdistettynä hänen tarttuvaan persoonallisuutensa on tehnyt hänestä tutun nimen alustan käyttäjien keskuudessa. Huolimatta siitä, että D'Amelio menetti kärkipaikkansa Lamelle, hän on edelleen yksi alustan vaikutusvaltaisimmista hahmoista, joka kerää miljardeja katselukertoja ja tykkäyksiä sisällöstään.

3. Bella Poarch (@bellapoarch)

Kolmantena listallamme on Bella Poarch, filippiiniläis-amerikkalainen TikTok-sensaatio, joka on kerännyt massiivisen yli 93,8 miljoonan seuraajan. Poarch nousi räjähdysmäisesti kuuluisuuteen hypnoottisilla, päätä keinuvilla huultensynkronointivideoillaan ja ansaitsi "tykätyimmän" TikTok-videon tittelin vuoden sisällä alustalle liittymisestä.

4. MrBeast (@mrbeast)

Jimmy 'MrBeast' Donaldson, joka tunnetaan loistavista hyväntekeväisistä eleistään ja hämmästyttävistä haasteistaan, on onnistuneesti kääntänyt YouTube-maineensa TikTok-alustalle. Yli 93,4 miljoonalla seuraajallaan MrBeast on yksi alustan nopeimmin kasvavista tileistä, joka tarjoaa pienikokoisia versioita YouTube-haasteistaan ja osallistuu virustrendeihin.

5. Addison Rae (@addisonraee)

Tanssikoreografioistaan parhaiten tunnettu Addison Rae on viidentenä yli 88,6 miljoonalla seuraajalla. Hänen suosionsa TikTokissa on laajentunut muille alustoille, mikä on johtanut yhteistyöhön korkean profiilin tuotemerkkien kanssa ja esiintymiseen suosituissa TV-ohjelmissa.

Tiktok kasvaa

6. Zach King (@zachking)

Zach King, Internet-persoonallisuus ja illusionisti, on kiinnittänyt yli 81,1 miljoonan seuraajan huomion TikTokissa. "Magisista viiniköynnöksistään" tunnetun Kingin sisältö on yhdistelmä taikuutta, illuusiota ja älykkäitä muokkaustekniikoita, mikä tekee hänestä yhden alustan ainutlaatuisimmista tekijöistä.

7. Kimberly Loaiza (@kimberly.loaiza)

Meksikolainen laulaja ja vloggaaja Kimberly Loaiza on seitsemännellä sijalla yli 80,9 miljoonalla seuraajalla. Energisistä videoistaan ja suhteellisesta sisällöstään tunnetusta Loaizasta on tullut rakastettu hahmo espanjankielisen TikTok-yhteisön keskuudessa.

8. TikTok (@tiktok)

Ironista kyllä, virallinen TikTok-tili on kahdeksanneksi yli 79 miljoonalla seuraajalla. Tili tunnetaan sisällöntuottajien esittelystä, alustapäivitysten jakamisesta sekä trendaavien hashtagejen ja haasteiden mainostamisesta.

9. Burak Özdemir (@cznburak)

Burak Özdemir (@cznburak)
Burak Özdemir, joka tunnetaan paremmin nimellä Cznburak TikTokissa, on turkkilainen kokki, joka on kerännyt yli 74,7 miljoonaa seuraajaa. Özdemirin elämää suuremmat kulinaariset luomukset ja tarttuva hymy ovat tehneet hänestä maailmanlaajuisen internetsensaation.

10. Dwayne "The Rock" Johnson (@therock)
Hollywood-supertähti, Dwayne "The Rock" Johnson, päätyy kymmenen parhaan joukkoon yli 74,2 miljoonalla seuraajalla. Johnsonin TikTok-sisältö sisältää harjoitusrutiineja, kulissien takana olevia videoita ja hänen tunnusomaisensa motivoivaa sisältöä.

Kunniamaininnat
Tärkeimmät maininnat kymmenen parhaan joukossa ovat Dixie D'Amelio (@dixiedamelio) 56,4 miljoonalla seuraajalla, Jason Derulo (@jasonderulo) 58 miljoonalla seuraajalla ja Selena Gomez (@selenagomez) 58,9 miljoonalla seuraajalla.

Johtopäätös

Kun TikTok jatkaa kehittymistään ja laajentaa maailmanlaajuista kattavuuttaan, alustan seuratuimpien tilien luettelo muuttuu jatkuvasti. Tanssijoista ja koomikoista kokkeihin ja Hollywood-supertähteihin TikTok on edelleen monimuotoisen ja luovan sisällön aloitusalusta, joka houkuttelee miljoonia seuraajia eri puolilta maailmaa.

Olitpa brändi, joka haluaa tehdä yhteistyötä vaikuttajien kanssa tai käyttäjä, joka haluaa seurata uusimpia trendejä, seuratuimpien TikTok-tilien seuraaminen voi tarjota arvokkaita näkemyksiä sisältötyypeistä, jotka resonoivat yleisön kanssa maailmanlaajuisesti.

Viimeisimpien tietojen mukaan Charli D'Ameliolla on miljoonien seuraajien titteli, joka tunnetaan mukaansatempaavista tanssi- ja huulisynkronointivideoistaan, jotka resonoivat laajan yleisön keskuudessa.

Sisältö vaihtelee suuresti, mutta se sisältää usein tanssihaasteita, komediaskettejä, huulten synkronointia suosittuihin kappaleisiin, tee-se-itse-opetusohjelmia ja lifestyle-vlogeja. Jokainen luoja tuo ainutlaatuisen tyylinsä alustalle.

Johdonmukaisuus, aitous ja sitoutuminen ovat tärkeitä. Luo sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa, ota yhteyttä muiden käyttäjien sisältöön, tee yhteistyötä vaikuttajien kanssa, käytä trendikkäitä hashtageja ja optimoi profiilisi parhaan näkyvyyden saavuttamiseksi. Se vaatii aikaa ja omistautumista, mutta oikealla lähestymistavalla voit kasvattaa seuraajasi tasaisesti.